Abonnementen

Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot natuurkundeuitgelegd. Alle videolessen op je smartphone of computer op het moment dat jij dat wilt. En kom je ergens niet uit? Dan kun je vragen stellen totdat je het snapt.

Lees meer hieronder of meld je direct aan...


Duidelijke uitleg

Met een abonnement heb je altijd beschikking over de beste uitleg die er is. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd aan de universiteit en ben een ervaren natuurkundeleraar: Kortom: Ik weet waar ik het over heb.

Online hulp

Snap je na het zien van een videoles iets niet of heb je een vraag? Met een abonnement kun je bij elke videoles gewoon vragen stellen en ik help je snel verder.

Geld-terug garantie

Tóch gezakt voor je examen of blijven zitten door natuurkunde? Stuur me een mailtje met daarin je gescande rapport of cijferlijst en ik stort je geld terug. Dit geldt voor zowel jaarabonnementen als examenabonnementen!

In 2 minuten geregeld

Aanmelden gaat supermakkelijk. Je geeft je naam en e-mail op, betaalt veilig en snel met iDEAL of PayPal en kunt meteen inloggen en aan de slag. En je zit nergens aan vast. Abonnementen lopen vanzelf af na de einddatum en je kunt altijd zelf beslissen of je opnieuw een abonnement neemt.

Jaarabonnement € 39,50

Met een jaarabonnement ben je voor een eenmalig bedrag een héél jaar lid. Als je vandaag nog een abonnement neemt heb je dus tot 29 maart 2021 onbeperkt toegang tot alle materiaal op natuurkundeuitgelegd.nl en kun je altijd vragen stellen totdat je het echt snapt.

Examenabonnement € 18,50

Zit je in de eindexamenklas en wil je je voorbereiden op je eindexamen? Neem een examenabonnement. Je betaalt minder en krijgt t/m 31 juli 2020 beschikking over alle uitleg en ondersteuning die je nodig hebt. Een examenabonnement kun je vanaf 1 januari 2020 afsluiten.

Alles op een rijtje...

  • Toegang tot alle videolessen
  • Altijd duidelijke uitleg
  • Vragen stellen tot je het écht snapt
  • 100% garantie: Je betaalt alléén als het werkt

Als jouw school een schoolabonnement heeft kun je je hier aanmelden