Abonnementen

Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot natuurkundeuitgelegd. Alle videolessen op je smartphone of computer op het moment dat jij dat wilt. En kom je ergens niet uit? Dan kun je vragen stellen totdat je het snapt.

Lees meer hieronder of meld je direct aan...


Duidelijke uitleg

Met een abonnement heb je altijd beschikking over de beste uitleg die er is. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd aan de universiteit en ben een ervaren natuurkundeleraar: Kortom: Ik weet waar ik het over heb.

Online hulp

Snap je na het zien van een videoles iets niet of heb je een vraag? Je kunt elke videoles gewoon vragen stellen en ik help je snel verder.

Geld-terug garantie

Tóch gezakt voor je examen of blijven zitten door natuurkunde? Stuur me een mailtje met daarin je gescande rapport of cijferlijst en ik stort je geld terug.

Eenmalig bedrag. Stopt vanzelf.

je zit nergens aan vast. Abonnementen lopen vanzelf af na de einddatum en je kunt altijd zelf beslissen of je opnieuw een abonnement neemt.

Kies zelf hoe lang

Je kunt het laten ingaan op een tijd die voor jou handig is. Als je dat nu doet kun je dus meteen aan de slag en heb je meteen onbeperkt toegang tot alle materiaal op natuurkundeuitgelegd.nl en kun je altijd vragen stellen totdat je het echt snapt.

1 maand
10
3 maanden
20
12 maanden
60
Alles op een rijtje...

  • Toegang tot alle videolessen
  • Altijd duidelijke uitleg
  • Vragen stellen tot je het écht snapt
  • 100% garantie: Je betaalt alléén als het werkt

Als jouw school een schoolabonnement heeft kun je je hier aanmelden